Gezichtsbehandelingen

In mijn praktijk werk ik met het merk Puurr. Uniek aan een Puurr Zen gezichtsbehandeling is dat we elke behandeling beginnen met een intro massage. De intro massage is een combinatie van de Zen kruidenstempels en Tui-na massage van de schouder en nek. Tijdens het masker een drukpuntmassage van hoofdhuid, oren en voeten. Wellness staat bovenaan tijdens een Puurr Zen treatment. 

Puurr Zen moment

Zen intro massage schouder en nek, vapozone reiniging, diepte reiniging, massage met masker, dagverzorging, thee met lekkers.
40 min. €37,50

Basic Puurr Zen Ritueel

Zen intro massage met kruidenstempels

vapozone

reiniging, diepte reiniging,  verwijderen onzuiverheden, epileren, massage met Zen oil,  masker,  dagverzorging,  thee + lekkers.

60 min € 59,95

Puurr Aroma Ritueel

Zen intro massage stempels of rozenkwarts, reiniging, dieptereiniging met eth. olie en cups, scrub booster, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage hydra stempels, gezichtsmassage, masker, dagverzorging, thee met lekkers.
60 min €59,95
90 min €87,50

Intense Puurr Zen treatment

Zen intro massage keuze, vapozone reiniging, diepte reiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren, Age serum Puurr bindweefselmassage, Intense Force 2 Argan, massage met Zen oil, masker, dagverzorging. Aan te vullen met acid peel €5,- thee + lekkers
90 min € 75,00

Extra Intense Puurr Zen Ritueel

Intro massage keuze, vapozone reiniging, diepte reiniging, acid peel, verwijderen onzuiverheden, epileren, Age serum, Puurr bindweefsel- massage, Intense force 2 Argan, massage met Zen oil, hyaluron concentraat, Intense mask, dagverzorging, thee + lekkers


105 min € 90,-

Puurr Biopeeling

Reiniging met vitamin oil inclusief aromablend en massage, peptide tonic, biopeeling, oxygen cellulaire gel, massage schouders en nek, nourishing mask, massage handen en voeten, fading serum, fading crème, thee met lekkers.
60 min €109,95 inclusief thuiskit
Puurr Mama Ritueel

Speciale gezichtsbehandeling voor de aanstaande moeder liggend op een warm water kussen op de behandelstoel. De behandelstoel is elektrisch en kan in alle gewenste standen gezet worden. De behandeling begint met een rugmassage gevolgd door een gezichtsbehandeling: intro massage, reiniging, dieptereiniging, massage van het gezicht, masker, voet/beenmassage, dagverzorging, thee + lekkers.
60 min. €65,-

Acid Peel

Onze peeling haalt uw nieuwe huid tevoorschijn en maakt hem glad en stralend! Wat doet een fruitzuurpeeling voor uw huid? Het is een methode om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen. Het stimuleert de dikte van de huid en het collageen gehalte. Om storende rimpeltjes en pigmentvlekjes te verzachten. Wij werken met 10% AHA en deze kunnen dmv. de softmask max. 10 min. laten inwerken waardoor hij langzaam dieper zijn werk kan doen met meer resultaat zonder irritatie! Deze behandeling kunt u combineren met elk ritueel.
€10,-