Gezichtsbehandelingen

Huidtypen volgens ayurveda:
Vata huid - dunne huid, arm aan talg en vocht.
Pitta huid - normaal, gevoelige huid. Neiging tot pukkeltjes, roodheid, couperose en pigmentvlekjes.
Kapha huid - zachte dikke huid met verwijde poriën en neiging tet vet worden.

Vata

Behandeling voor de normale tot droge huid. De Vata huid is een dunne huid met rimpels en vertoont vaak al vroeg tekenen van veroudering. Dit type huid heeft een lage talgproductie en is vaak vochtarm. De producten voor de Vata huid bevatten voedende oliën waardoor de huid beter vocht kan vasthouden en veroudering van de huid kan vertragen.
1,5 uur € 55,-

Pitta

Behandeling voor de normale en gevoelige huid. De Pitta huid is fijn van structuur, warm, zacht en licht. Dit type huid heeft een neiging tot roodheid, couperose en zichtbare haarvaten. De Pitta huid heeft halfvolle producten nodig. Deze producten kalmeren en verkoelen de huid en verbeteren de zuurmantel.
1,5 uur € 55,-

Kapha

Behandeling voor de normale huid die neiging heeft tot vet worden. De Kapha huid is koel, dik, zacht en is vatbaar voor problemen met de talgproductie zoals acne, verwijde poriën, comedonen (mee-eters) en cystes. De Kapha huid heeft producten nodig die de huid licht voeden, de talgproductie reguleren en de doorbloeding stimuleren. Deze producten zuiveren en verfijnen de poriën.
1,5 uur € 55,-

Iris

Speciale behandeling voor de reactieve en overgevoelige huid. De producten die bij deze behandeling gebruikt worden, hebben hydraterende en kalmerende eigenschappen, verminderen de doorbloeding en voorkomen vaatverwijdering door de capillaire beschermende werking. De speciale producten creëren een beschermende film die beschadiging aan de huid, die veroorzaakt worden door externe factoren, verminderen.
1,5 uur € 55,-

Kristal face

Een complete gezichtsbehandeling gericht op het in balans brengen van lichaam en geest, waarbij er gemasseerd wordt met hotstones en rozenkwarts op de marma punten in het gezicht.
1,5 uur € 65,-

Kumari

Rugmassage en gezichtsbehandeling met behulp van verstevigende producten. De natuurlijke weerstand van de huid wordt versterkt, de huidspanning wordt herstelt en schade aan bindweefsel wordt gerepareerd.
1,5 uur € 65,-

Beauty concept

Niet zomaar een gezichtsbehandeling! Maar een totale behandeling voor ontspanning, huidverbetering en welzijn. Een complete wellnessbehandeling met onder meer een warm voetenbad en voetmassage. Door de speciale geurbeleving, reikihandgrepen en een heerlijke marma gezichtsmassage, kunt u de dagelijkse stress even loslaten. Een volledig verjongende en huidverbeterende behandeling waarbij geurende essentiële oliën, kleuren, muziek en speciale massagetechnieken in synergie en harmonie samenwerken voor uw totale welzijn.
1,5 uur € 75,-


Divine anti aging

Anti-age behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van producten die een bijzondere combinatie zijn van kostbare plant- en algenextracten verrijkt met de kracht van edelstenen, vitamines, omega vetzuren en anti-oxidanten. De producten worden gecombineerd met verstevigende gezichts- en halsmassage met een liftend effect en met edelstenen op de belangrijkste energiepunten (chakra's) om rust en innerlijke energie te herstellen. Het gebruik van huidverbeterende maskers, liposomen en revitaliserende ingrediënten maken deze behandeling effectief teken tekenen van huidveroudering.

€ 75,- en € 90,-

Cupping

Intensieve gezichtsbehandeling om de energie in de huidcellen te activeren, afvalstoffen af te voeren en de stevigheid en jeugdigheid van de huid te stimuleren.
De cuppingsmassage kun je vergelijken met de effecten van een bindweefselmassage.
1,5 uur €60,-