Lichaam


Garshan slim

De garshan slim producten bieden een intensieve afslankende behandeling voor vata cellulite; gelokaliseerde vetkussentjes op heupen, buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieen en op de buik.

Garshan tonic

De garshan tonic producten stimuleren het verbranden van vet en ondersteunen de vochtafdrijving en zuurstofvoorziening in de weefsels. Ook verminderen ze onvolkomenheden veroorzaakt door pitta cellulite en verbeteren ze de huidspanning en elasticiteit van de weefsels.

Garshan dren

Intensief vochtafdrijvende, ontgiftende en afslankende producten voor de behandeling van zachte kapha cellulite met oedeem.

Grio gamathi

Een buitengewoon effectieve productlijn die zwellingen vermindert en zware pijnlijke benen met zichtbare haarvaten verlicht. Maakt de benen slank, brengt ze in vorm en zorgt voor een onmiddellijk en blijvend gevoel van frisheid, lichtheid en welzijn.

Kumari

Verstevigende producten voor alle delen van het lichaam. De producten versterken de natuurlijke weerstand van de huid, herstellen de huidspanning en repareren schade aan bindweefsel.

Udara

Producten voor een platte buik. Stimuleren de bloedcirculatie en ondersteunen de kracht van de darmen.

Art-reum

Verlicht pijn in spieren, pezen en gewrichten.

Hair

De plantaardige ingrediënten reinigen grondig en ondersteunen hydratatie. Essentiële oliën geven een subtiele geurbeleving.

Pada

Pada producten ondersteunen de schoonheid, gezondheid en frisheid van voeten. Voedt, verzacht en vermindert de vorming van eelt.