Yoga

Oorspronkelijk werd yoga 1 op 1 gegeven. Privé yoga is de manier om met yoga te beginnen en jezelf verder te ontwikkelen in je eigen practise. Ik denk graag met je mee hoe dit te realiseren op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Vinyasa yoga

Vinyasa Flow gaat over verbinding maken tussen adem en beweging. Houdingen lopen in deze les vloeiend in elkaar over. Het wordt ook wel "meditatie door beweging" genoemd.

Yin yoga

In tegenstelling tot de dynamische vormen van yoga, richt yin yoga zich niet op het versterken van de spieren maar juist op het ontspannen hiervan en het versoepelen van het bindweefsel.

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga bereidt de zwangere vrouw voor op de bevalling en de periode daarna. Door middel van ademwerk leer je je lichaam te ontspannen en stress te verminderen. Tijdens de geleide meditaties leer je pijn los te laten. 

Tieneryoga

Tijdens de tieneryogales behandelen we thema's welke aansluiten bij de belevingswereld van tieners. Als tiener maak je grote veranderingen mee op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied. Je gaat in deze periode op zoek naar je eigen identiteit, je eigen "IK". Tieneryoga is een rustmoment in de week waarin je op plezierige wijze lichamelijk bezig bent, je kunt ontspannen en even alles van je af laten glijden. Het beoefenen van yoga kan een enorme steun zijn in deze periode.

Kinderyoga

Bij kinderyoga leren kinderen op een speelse en dynamische manier met zichzelf in contact te komen. De les is afgestemd op de belevingswereld van het kind waar plezier voorop staat!

Pilates


Pilates, ontwikkeld door Joseph Pilates, zijn oefeningen gericht op de core om het lichaam te versterken, stretchen en te balanceren.